fbq('track', 'AddToCart', { content_ids: ['123'], // 'REQUIRED': array of product IDs content_type: 'product', // RECOMMENDED: Either product or product_group based on the content_ids or contents being passed. });

Medikaltec Omron E4 Tens Cihazı

643,50 TL
Kategori
Stok Kodu
MDKLTC2697
Fiyat
585,00 TL + KDV
* 75,08 TL den başlayan taksitlerle!
omron e4 tens cihazı
omron e4 tens cihazıomron marka tens aleti Paketin içinde neler var? Elektronik Sinir Stimülatörü OMRON E4 TENS ALETİ MASAJ CİHAZI TEK ÇIKIŞLI 2 PEDLİ Elektrot kordonu Saklama Torbası Kullanma Kılavuzu Uzun Ömürlü Pedler Uzun Ömürlü Ped Kabı Pil Seti Garanti Belgesi OMRON E4 TENS CİHAZI (TEK ÇIKIŞLI 2 PEDLİ) Ağrı ve sızıları hafifletmeye hatta tedavi etmeye yönelik geliştirilen Omron E4 Tens Cihazı tasarımına özel tedavi programları ve etkin ağrı giderme özelliği ile birçok hastalığın, yaşlılığın olumsuz etkilerini azaltıyor. Her yere taşınabilen cihaz küçük olsa da etkileri çok büyük ve kullanımı çok kolay. Omron E4 Tens Cihazı doğru kullanıldığında ağrı ve sızıların büyük oranda kaybolduğunu görebilir ve günlük hayatınıza daha kolay devam edebilirsiniz. OMRON E4 Özellikleri: Program uygulama çok kolaydır. Geniş ekranında rahatlıkla izlenebilir. Her program ve vuruş oranı her pede ayrı bağımsız ayarlanabilir. Manuel programlarda yoğunluk ve frekans kontrolü mümkündür. Geniş ve uzun ömürlü pedler yıkanabilir. 12 farklı tedavi programı Ağrı giderme programı. *Her pede ayarlanabilir vuruş Hafif ergonomik dizayn Ekstra rahat uzun ömürlü pedler Elektronik olarak programlanmış akıllı tedavi programlar, geniş değişik uygulamalar verir. 1 kanal ,2 ped (elektrod)

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Ürün hakkında henüz soru sorulmamış.
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sitemize ilk yorumu siz yapın!
Medikaltec Omron E4 Tens Cihazı MDKLTC2697
Medikaltec Omron E4 Tens Cihazı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.